LÅSESERVICE DØGNET RUNDT

Privat

CPH SIKRING tilbyder altid en grundig gennemgang af din bolig.

Som privat person er det vigtigt at føle sig sikker i sin bolig, både når man er hjemme, men også når man opholder sig udenfor hjemmet. Her vil faktorer som nem adgang for én eller flere personer samt tryghed i den sikring man vælger være afgørende.

CPH Sikring tilbyder her flere muligheder, mekaniske og elektroniske.

Med en sikker og gennemtestet elektronisk lås som Yale Doorman kan låsen betjenes via en brik, kode, fjernbetjening eller app. App´en kan bruges ved personer der skal have adgang til hjemmet, men ikke er i besiddelse af kode eller brik. Dette kunne eksempelvis være en barnepige eller vinduespudser. Det er også muligt at få detaljer om hvornår personer kommer og går i boligen.
Der vil også være mulighed for at koble en alarm til denne løsning.

Med en godkendt mekanisk lås på hoveddøren beskyttes din bolig. Mulighederne er mange, og her kan der også skabes differentieret adgang ved behov, ved at montere et låsesystem. Nøglerne vil ligeledes være kopisikrede, så der vil ikke kunne kopieres en nøgle uden en udleveret pinkode. Godkendte mekaniske låse, fjerner også muligheden for at dirke låsen op ved et eventuelt indbrud.

En ubuden gæst vil altid danne sig et overblik over den letteste vej ind i boligen. Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde et vindue. Med godkendte låse vil du besværliggøre adgangen. Denne form for låse kan både være mekaniske eller kodelåse, afhængig af dit ønske.

 

Et eksempel på en elektronisk løsning kan være en Yale Doorman