LÅSESERVICE DØGNET RUNDT

Låseservice

CPH Sikring tilbyder altid en grundig gennemgang af virksomheden, og et eventuelt allerede eksisterende låsesystem, i samarbejde med kunden.

Her vil CPH Sikring både lytte til kundens behov, eventuelle forsikringskrav, samt komme med forslag til relevante sikringsmæssige og foranstaltninger.

CPH Sikring er forhandler og servicecenter for nogle af de førende producenter, så som Ruko, EVVA og HS.

Kontakt CPH SIKRING for mere information.

Elektroniske låse kan tilpasses både indvendige døre samt tunge og kraftige yderdøre. Mulighederne ved en elektronisk dørlås er mange, de kan blandt andet kombineres med både adgangskontrol samt forskellige kodelåse. En effektiv måde at beskytte virksomheden.

Mekaniske låse er en kendt, enkel og sikker måde at beskytte virksomheden. Det vil være nødvendigt at vurdere låsens art, da kravene til disse ændres løbende. Mekaniske låse fås derfor i forskellige varianter, afhængig af hvilket sikkerhedsniveau der ønskes.

Med en kodelås beskyttes virksomheden og der kan her skabes nem adgang for personale til enten hele, eller dele af virksomheden. Kodelåse fjerner behovet for en nøgle, hvilket kan lette arbejdsgangen, da der ikke vil være tidskrævende nøglehåndtering.

En ubuden gæst vil altid danne sig et overblik over den letteste vej ind i virksomheden. Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde et vindue. Med godkendte låse vil virksomheden besværliggøre adgangen. Denne form for låse kan både være mekaniske eller kodelåse, afhængig af virksomhedens ønske.

Med en sikringsløsning fra EVVA opnås der effektiv beskyttelse mod indbrud.
Der er mulighed for at kombinere cylindre i forskellige sikringskategorier, men fælles for alle låsesystemer/cylindre fra EVVA er, at de er dirkesikre og godkendt i F&P Sikrings højeste kategori.
EVVA er ligeledes patenteret på EPS serien indtil 2027.
Ved montering af at EVVA sikringssystem vil der blive udleveret et sikkerhedskort til fremtidige bestillinger af nøgler. Dette er sikkerheden for at nøglerne ikke kan kopieres uden samtykke.