LÅSESERVICE DØGNET RUNDT

Erhverv

CPH SIKRING tilbyder altid en grundig gennemgang af virksomheden i samarbejde med kunden. Her vil CPH SIKRING både lytte til hvilke behov kunden har, samt komme med de sikringsmæssige foranstaltninger der bør foretages eller eventuelt ændres.
Nogen virksomheder skal kunne håndtere mange mennesker med differentieret adgang, hvor andre blot skal have en god skalsikring. Fælles vil dog altid være at der skal skabes en løsning der holder ubudne gæster ude.

 Behovet for at kunne ændre i de pågældende systemer, vil i mange virksomheder også være en relevant og vigtig mulighed. Dette både af sikkerhedshensyn samt ved eventuelle udskiftninger i personale. Der kan ligeledes også opstå behov for at kunne dokumentere hvilket personale der har opholdt sig i virksomheden på et pågældende tidspunkt, eller i et tidsrum.

Elektroniske låse kan tilpasses både indvendige døre samt tunge og kraftige yderdøre. Mulighederne ved en elektronisk dørlås er mange, de kan blandt andet kombineres med både adgangskontrol samt forskellige kodelåse. En effektiv måde at beskytte virksomheden.

Mekaniske låse er en kendt, enkel og sikker måde at beskytte virksomheden. Det vil være nødvendigt at vurdere låsens art, da kravene til disse ændres løbende. Mekaniske låse fås derfor i forskellige varianter, afhængig af hvilket sikkerhedsniveau der ønskes.

Med en kodelås beskyttes virksomheden og der kan her skabes nem adgang for personale til enten hele, eller dele af virksomheden. Kodelåse fjerner behovet for en nøgle, hvilket kan lette arbejdsgangen, da der ikke vil være tidskrævende nøglehåndtering.

En ubuden gæst vil altid danne sig et overblik over den letteste vej ind i virksomheden. Dette vil i langt de fleste tilfælde betyde et vindue. Med godkendte låse vil virksomheden besværliggøre adgangen. Denne form for låse kan både være mekaniske eller kodelåse, afhængig af virksomhedens ønske.