LÅSESERVICE DØGNET RUNDT

Adgangskontrol2018-10-07T06:26:26+00:00

Adgangskontrol

CPH SIKRING tilbyder forskellige former for adgangskontrol.
Adgangskontrol er en nem og sikker måde at beskytte døre og områder, samt sikre adgang for personer til enten hele, eller dele af områder.
Et adgangskontrolsystem er et forholdsvis let administrerbart system, hvor der kan vælges enten kort eller brikker til adgang.

CPH SIKRING tilbyder forskellige former for adgangskontrol.
CPH SIKRING er certificeret og godkendt til arbejde inden for følgende områder.

Med en sikringsløsning fra SmartAir, kan du som kunde selv vælge hvem der skal have adgang til din virksomhed.
Det er nemt at administrere hvilke personer og i hvilke tidsrum disse skal have adgang.
Dette betyder en ligetil, nem og overskuelig administration af bestemte områder i enten virksomheden, boligforeningen eller den offentlig institution.
Dette kan være eksempelvis være rengøringspersonale, der skal have adgang til depoter og kontorer, men ikke til arkiver eller lignende. Løsningen er også smart ved besøg af håndværkere, der eksempelvis blot skal have adgang en enkelt dag. Brikken kan så kodes til, kun at skabe adgang, på denne pågældende dag.
SmartAir er enkelte enheder der kan fungere med både batteridrevede enheder samt trådløst netværk. På denne måde undgår man dyre kabeltræks løsninger og ved behov kan systemet nemt udbygges
Selve softwaren til SmartAir, er ekstremt brugervenlig og kræver ikke et specifikt IT-kendskab. Det vil sige at personer uden deciderede IT-kompetencer vil kunne administrere systemet.

Med en sikringsløsning fra Aperio, kan adgangskontrolsystemet tilsluttes flere døre, så de kan åbnes med adgangskort – dette betyder en nem, sikker og smart nøglefri sikringsløsning.
Aperio er en også en tidsbesparende løsning at installere og nye låse kan tilsluttes allerede eksisterende adgangskontrolsystem. Det vil sige de eksisterende kort også vil kunne bruges til disse.
Et stort og bredt udvalg af certificerede batteridrevne låse gør det nemt og sikkert for virksomheden at opgradere eksisterende system.

Med en sikringsløsning fra ARX, kan der kombineres adgangskontrol- og tyverialarmsystem, hvilket betyder at systemet er velegnet til både virksomheder, kommuner og hospitaler. Kort eller en nøglebrik skal blot holdes op foran en kortlæser, for at skabe adgang til bestemte rum, enten hele døgnet eller på bestemte tider af døgnet.
Herudover er der mulighed for at integrere forskellige moduler, blandt andet booking, alarm og kantinekøb. Men også opkobling til elevatorer, belysning i henholdsvis bemandede og ubemandede rum, samt IP port-telefoni.
Ved en ARX sikringsløsning, skal der ikke bruges ressourcer på at udskifte låse eller få fremstillet nye nøgler ved eksempelvis udskiftning i personale, indbrud eller indbrudsforsøg, ligesom virksomheden også slipper for administration af nøgler. Selve administrationen af system kan styres via PC med en simpel ARX installation – her kan opdatering og opsætning ændres. Systemet kan ligeledes udbygges efter behov.

Med en sikringsløsning fra SALTO skabes der en fleksibel og funktionel løsning, med flere fordele for slutbrugeren. Eventuelt eksisterende låsekasser og cylindre kan samtidig bruges.
SALTO tilbyder endvidere to forskellige typer af adgangskontrol.

SALTO KS: (tidligere kendt som Clay by SALTO)
SALTO KS er en web-baseret trådløs adgangskontrol, der er nem og prisvenlig at installere. Systemet kræver ikke ledninger, specielle låse eller installation af software, hvilket gør SALTO KS til en af de prisvenlige og fleksible løsninger på markedet.
SALTO Systems:
SALTO Systems er et professionelt adgangskontrolanlæg, beregnet til montering på standard modul låsekasser.
Med SALTO Systems adgangskontrol kan du optimere sikkerheden betydeligt på en både enkel og prisvenlig måde.


Systemet anbefales til områder hvor der ønskes mulighed for at kunne dokumentere personers adgang.
Et adgangskontrolanlæg vil også nemt kunne tilpasses nye, samt lukke for tidligere tilladte adgange. Besværet ved mistede nøgler samt indhentning af disse vil ved denne løsning også kunne undgås helt.

Kontakt CPH SIKRING for mere information.